Slijterij

Slijtersbedrijf: de activiteit bestaande uit het bedrijfsmatig of anders dan om niet aan particulieren verstrekken van sterke drank voor gebruik elders dan ter plaatse.

Slijterijvergunning aanvragen

Het aanvragen van een slijterijvergunning kan behoorlijk lastig zijn. Iedere gemeente stelt eigen eisen en hanteert andere voorwaarden. Het is niet altijd duidelijk wat er moet gebeuren bij het aanvragen van een slijterijvergunning.

Bij het Vergunningenbureau begrijpen we dat u als ondernemer liever tijd besteedt aan uw zaak dan aan het invullen van formulieren. Daarom verzorgen wij voor u de aanvraag en de verdere afhandeling van een slijterijvergunning. Vanzelfsprekend houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Stappenplan

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Wij zoeken voor u uit aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Deze voorwaarden verschillen per gemeente. Ook zoeken we voor u uit welke informatie de gemeente nodig heeft. U krijgt van ons een handig en begrijpelijk overzicht, waarin precies staat welke informatie u op welk moment moet aanleveren.

2. Wij controleren de door u aangeleverde informatie, voordat de vergunning wordt aangevraagd. Hiermee kan de nodige teleurstelling worden voorkomen, want u krijgt de kosten voor de aanvraag (de leges) niet terug als een gemeente de aanvraag afwijst. Dit kan u honderden euro's voordeel opleveren.

3. Wij dienen namens u de aanvraag in bij de gemeente.

4. Wij treden namens u op als belangenbehartiger richting de gemeente.

Ook voor vragen over wet- en regelgeving rond de verkoop van alcohol kunt u bij ons terecht. Wij denken graag mee met u mee. U kunt ons bereiken op nummer 0653579255 of via de mail: info@vergunningenbureau.nl.