Voordelig all-in tarief

Tientallen tevreden klanten gingen u voor.
Ervaar nu zelf het gemak van onze service.

 

Voordelig all-in tarief

Voor het aanvragen van een horecavergunning of een slijterijvergunning betaalt u bij het Vergunningenbureau een voordelig all-in tarief van € 695,00 ex BTW.

Voor het aanvragen van een exploitatievergunning of een terrasvergunning betaalt u bij het Vergunningenbureau een aanvullend tarief van € 195,00 ex BTW per dienst.

Voor het opstellen van een ondernemingsplan betaalt u bij het Vergunningenbureau een aanvullend tarief van € 250,00 ex BTW.

De tarieven omvatten alle in het stappenplan genoemde diensten en de kosten voor het aanvragen van informatie bij derden, zoals het Kadaster en de Kamer van Koophandel. 

De kosten die de gemeente in rekening brengt voor het in behandeling nemen van de aanvraag (de leges) vallen niet binnen het tarief. Deze kosten moet u zelf betalen aan de gemeente.

KH Legal Advice

Als de aanvraag onverhoopt wordt afgewezen en de vergunning niet wordt verleend, kan het Vergunningenbureau u helpen bij het indienen van een bezwaarschrift tegen het besluit van de gemeente.

Het Vergunningenbureau is onderdeel van KH Legal Advice, expert op het gebied van de Drank- en Horecawet en werkt samen met alcoholdrugsenrecht.nl.

Ook voor vragen over wet- en regelgeving rond de verkoop van alcohol kunt u bij ons terecht. Wij denken graag mee met u mee. U kunt ons bereiken op nummer 0653579255 of via de mail: info@vergunningenbureau.nl.